D-2-5 Shinobi






Bermulanya sebuah cerita..., di sebuah perkampungan ninja pinggiran cempaka, terdapat banyak shinobi yang handal2. Masing2 mempunyai ninjitsu dan taijutsu yang tersendiri, kalo hendak diceritakan x habes semalaman lah!!!. Bermula, dengan ninja yang bernama Aedy, ninja ini mempunyai ninjitsu yang amat berbahaya, ko tun dra ma (tule name ninjitsu nyer) haha. Ninjitsu ini berupaya mengeluarkan aura drama yang amat berbahaya dan ia akan menjadi powerful bile time ninja tersebut stress!!!. Shinobi seterusnya bernama Ped, beliau ni slalu bgn lewat, sampai x pegi kelas pagi, mungkin sebab tu beliau x brape dikenali dlm dunia ninja nih. Seterusnya shinobi bernama Arul ni berasal dari korea, beliau amat meminati lagu2 dan drama2 korea, sebut je name actor and actress korean sume die tahu. hehehe. Shinobi seterusnya yang bernama Bobby, ninja ni suke berfacebook, x suke sgt bersenam, payah di ajak jogging and suke dengar lagu hantu!!!. Shinobi seterusnya ialah Wan J, beliau ni pantang ade mase free mesti nak study ngan awek2 jer!!!, jrg ade kat rumah. Ninja ni suke wat muke sedih2, x paham je knp..mungkin sbb slalu gagal dlm exam ninja kot!!. Shinobi Ammar plak lebih kurang mcm ninja Wan J, same je, mcm adik ngan abang gitu!!!!.Shinobi terakhir ni bernama Aril, beliau ni pun satu, x lekat kat rumah, sebab tu dlm dunia ninja beliau dekenali sebagai ninja SOCIALITE!!!hehe.
(cerita diatas x de kene mengena dengan dunia realiti k!!!)

Comments

Popular posts from this blog

2018 & SETERUSNYA

2 Jam + IC

Da lame x update