Posts

Showing posts from 2013

Hampir Ke Final Exam

Image
Gambar Hiasan

Entry kali , tiada apa yang penting untuk dicoretkan, cuma nak kasi tahu kepada anda semua kami Student MBA Unikl Biz School da hampir nak final exam. Takot tu mmg ade , tapi teruskan gak, study nyer x seberapa, takot plak terlebih memikirkan nya. Doakan Kejayaan Kami 

Minggu BZ wat ASGMNT (16DEC-27DEC 2013)

Image
Macam-macam report nak disiapkan , bermula ngan subjek International Business sampai la ke Data Model, semua nak kene siap dalam minggu ni. Penatnya lah aku, dah la kene perah otak kaw2 punyer. Tapi yang x syok nyer subjek Corp Finance. Aduh, penat tenong Annual Report ngan Notes die, x taw nak wat pape langsung, susah kalo x de basic finance ni, tp x pe, usaha tangga kejayaan! ni pon tgh roger2 kawan2 yang taw wat kan, harap2 la dorang bole membantu. Dan 1 lagi , mintak2 la mgu2 ni cepat berakhir , x sabar nak jumpe dan lepak  ngan orang yang tersayang..tgu die je ni...adoi lamaneyer..haha
Sebagai Sample ak paste kan sikit report tu