Posts

Showing posts from February, 2011
Image
hehe
 aik.. aik..aik.. aik..aik..aik...!!!!!
kegemaran ku di mase lapang, photongshoot...ahahaha.sape2 yg nak join jom la? jom!!!. time ni kat Jerantut taw! best!

I LUV U

Image
Perlu ke " i luv u" ...hurm banyak kot bende len bole cakap slain dari bende nih? siyes x borink ke phrase ni? haha. Bagi budak2 yang baru bersekolah tu lupekan jela ayat2 x penting ni, fokus lah pade study, tu lagi penting dari membuang mase pasal bende ni. Sikit2, bercinte monyet, x pe dik jgn riso, sampai mase nanti korang kahwin la, x yah sibok2 mencari sgt, akan dtg sendiri gak bende ni....so don worry yer,ahaks.the end

2 Jam + IC

Image
Arakian sudah genap la 2 mgu untuk JPN menyiapkan IC aku yang kerosakan cipnyer, alkisah gak dlm 2 mgu ni banyak mase terbuang pasal hal ni, ape tidaknyer, nak wat IC baru pun dah mkn mase 1 hari suntuk, so mampu Malaysia jadi negare maju kalo macam ni? wat keje pun lambat! mcm2 alasan bagi! "akak bole bagi number kat adik, tp takot x sempat" ni la ayat akak kat JPN tu, perlu? takut2 kan aku plak! Cis!. akibatnye keesokan hari plak la aku beratur. then hari ni plak, aku kene tunggu sampai 2 jam kot nak ambil IC, pelik ape yang susah sgt sampai mkn mase yg terlalu banyak, x releven langsung. Siap aku tetido kat kerusi lagi, peduli la ape org nak ckp, da letih kot!!!!!the end

Da lame x update

Image
(pic x de kaitan pun)
hurm, da lame rasenye x update kan? bukan ape busy sgt ngan assignment plus FYP, dengan chapter kene reject lagi la. Mcm2. Anyway mlm ni bukan nak citer pasal asemen, wat hilang mood jer, huhu. Tp aku da x ingat la hari per, tp dlm anggaran 2-3 hari lepas gak la. Arakian, aku menjemput seorang hamba Allah kat Ukay Perdana, kebetulan nak melepak rumah aku kononnyer, walhal x de tempat tido(haha). Otw balek ke pandan siggah le jap kat rasik, mkn2. sesampai nyer aku disana, mcm x caye jer terserempak ngan member lame, huhu. al maklum da lame sgt x jumpe kwn, x cited gile. Trus aku berjabat tgn ngan die, huhu. Naseb bek die ingat aku. Pe lai lepas ni mmg aku duk melepak ngan die jela. hehe. The end