Posts

Showing posts from April, 2011

Bingkisan dari Utara

Image
assalamualaikum semua...sudah lame rasenye diri ini tidak "mengupdatekan blog". Sebagaimane sedia maklum, saye sbg Pelajar Tahun Akhir International Business, byk keje yang kene wat, assignment lah, Final Year Project lah! (FYP) dan mcm2 masalah lain lagi yang mengganggu perjalanan blog ini!. Malam ini saye nak bercerite pasal  vacation saye ke Alor Star baru-baru ini,tujuan vacation ini adalah untuk merehatkan minda motif nye, tapi x kesampaian sgt...tp x mengape lah. X sume bende yang dirancang berjalan seperti yg kite nak kan??? aha. Anyway ia sesuatu yang amat baru bagi sy sepanjang perjalanan ke sane...mcm2 bende baru yang sy blaja, x kire la mcm mane pon...learning is not always on the book right???? aha. But, sy still enjoy disane, anyway pic2 kat atas ni sume diambil sekitar alor star, and not to forget Kolam Air Panas Lenggong!!! Best taw, ak siap rendam kepale lagi...,mmg panas. 1 malam aku jadik sup KOW!!!!aha. X dilupekan jugak, kepada sahabat baik saye Syaharul …