Posts

Showing posts from December, 2010

Pagi- Pagi Sebelum Sampai Office

Image
Rasenyer tak terlambat lagi tuk bercerita pasal hal nih...hehe. Bukan ape setiap kali nak update jer, ade jer perkara lain nak wat, kadang-kadang penat. Ok la, ni citer die, sebelum nak smp kat ofis, ni lah yg aku hadap hari2, biasenyer dlm kul 8.05 minit aku da sampai kat simpang ni, tapi mmg lame nak tgu kat sini sebab traffic light x berfungsi (faham2 la yer). Kadang2 smp 15 minit tgu, tu yang wat orang x sabar, yela sume nak cepat, tapi kalo da tersangkut tu lah jadiknyer. Hurm, pape pun mulai hari nih, aku x hadap dah bende nih...hehe. Tu jela nak cite. hehe. End

Demam Lagi....

Image
Pagi-pagi lagi aku da bangun...badan dah sakit2..., maknanye memang aku x larat la nak pergi kerja hari ni, so aku ambil keputusan untuk pergi klinik. Ape tidaknye aku punya selsema da tahap kritikal nih, batuk2 lagi..argh x tahan la, kene g klinik jugak. Dalam 8.30pagi ak da gerak klinik, ingatkan da awal, rupenyer....hitam ngan kepale org kat klinik tuh, kecewa tp ak teruskan jugak, yela nak wat camne kan? kalo aku da byk duit...da g private clinic la je. Dah le menunggu ambil number satu hal, nak tgu dpt rawatan pun lame gak, siap2 je dpt rawatan, kene tunggu ambil ubat plak, fewh penat aku camni. Banyak kan bersabar jela. Alkisahnye kul 11 thgri gak kuar dari klinik tuh....end

Hari2 biasa disember

Image
ni la..pagi2 yang aku nampak biler sampai kat sentral plaza...hari2 aku berharap, mase cepat berlalu..hehe (ade la tue). anyway ok jer pagi2 nampak pmdgn, bukan slalu kan? 2 bulan je kot

Terburu-buru

Image
time ni aku baru jer balik dari ofis, dah la nak smp kat sini (dalam pic) susah gile, even aku yang bwk moto ni pun smp lewat..ape tidak nyer...kat Malaysia ni..nak hidup kat jln raye nie kene jadik expert..argh!!!! sume nak pentingkan diri..moto ker kete same jer...masing2 sume nak cepat!!!! tah nak kemane!!! ni la sebab ak lewat. jenis aku plak memang bwk moto berhati-hati sgt!!( x leh gak) hurm...entahla. Berbalik kepada tajuk asal, ak pun x saba sbb da lapar sgt...seperti biase ak akan singgah ke tempat mkn biase, smp2 je kat sane...da cuace menggerunkan,,angin kencang semacam...smp nak tercekik-cekik makan nasi goreng cendawan (pedas) sebab ak terburu-buru nak balik cepat takot hujan lebat..tu lah jadiknyer..hurm...end

Malam Hari

Image
Asal la aku x boley tido lagi ni??? ape yg ak wat pun x taw le. Tiap2 mlm memamg aku payah, entah ape aku fikir pun, aku sendiri pun x pasti. Lagi aku marah pasal x dapat tido, lagi payanh aku tido!!!!geram jer rasenyer!!!!