Pagi- Pagi Sebelum Sampai Office







Rasenyer tak terlambat lagi tuk bercerita pasal hal nih...hehe. Bukan ape setiap kali nak update jer, ade jer perkara lain nak wat, kadang-kadang penat. Ok la, ni citer die, sebelum nak smp kat ofis, ni lah yg aku hadap hari2, biasenyer dlm kul 8.05 minit aku da sampai kat simpang ni, tapi mmg lame nak tgu kat sini sebab traffic light x berfungsi (faham2 la yer). Kadang2 smp 15 minit tgu, tu yang wat orang x sabar, yela sume nak cepat, tapi kalo da tersangkut tu lah jadiknyer. Hurm, pape pun mulai hari nih, aku x hadap dah bende nih...hehe. Tu jela nak cite. hehe. End

Comments

Popular posts from this blog

Minggu BZ wat ASGMNT (16DEC-27DEC 2013)

Da lame x update