Terburu-buru




time ni aku baru jer balik dari ofis, dah la nak smp kat sini (dalam pic) susah gile, even aku yang bwk moto ni pun smp lewat..ape tidak nyer...kat Malaysia ni..nak hidup kat jln raye nie kene jadik expert..argh!!!! sume nak pentingkan diri..moto ker kete same jer...masing2 sume nak cepat!!!! tah nak kemane!!! ni la sebab ak lewat. jenis aku plak memang bwk moto berhati-hati sgt!!( x leh gak) hurm...entahla. Berbalik kepada tajuk asal, ak pun x saba sbb da lapar sgt...seperti biase ak akan singgah ke tempat mkn biase, smp2 je kat sane...da cuace menggerunkan,,angin kencang semacam...smp nak tercekik-cekik makan nasi goreng cendawan (pedas) sebab ak terburu-buru nak balik cepat takot hujan lebat..tu lah jadiknyer..hurm...end

Comments

Popular posts from this blog

Minggu BZ wat ASGMNT (16DEC-27DEC 2013)

Da lame x update