SL


Selalu memang aku x update kan blog ni..haha..sebab x taw nak ckp pe. Erm...x pe entry kali ni cakap pasal kawan la bole? haaa....name die Saran, now die da jadik my bestever Friends...friendly and talkactive and he is sarawakians....walaupun beza umur kitorang ni jauh tapi x semestinyer x ngam kan. Mula kenal die mase koroke kat Ampang Park, itu pun melalui kawan, then trus jadik kawan baik. Bole kate unique guy sbb minat die dalam bidang seni tu ketara, kadang2 mcm cikgu vokal pon ade(aku je taw part tu), now da da hampir 3 bulan berkawan ngan die...harap persahabatan kami kekal sehingga bile2...haha

Comments

Popular posts from this blog

2018 & SETERUSNYA

Da lame x update

USM & KONVO 2017