LANGKAWI PUNYE CITER

LANGKAWI PUNYE CITER

Ini dah masuk 2 kali p Langkawi, hajatnye nak pusing 1 pulau, mana2 tempat yang belum p sebelumnye di selesaikan pada trip kali ke-2. Mungkinkah akan ade trip ke-3, siapa yang tahu kan. Sebenarnya, mangrove belum buat lagi, itu yang paling best. X pe la mungkin ade kesempatan yang lain. Mungkin disebabkan kos die yang lebih sikit je dari yang lain. Apa yang aku ingat pada trip kali ni adalah mase visit tasik dayang bunting, bila smp je kat sana mmg ade rase sikit aura ketakutan tu. Tengok plak air dia hijau semacam lagi la menambahkan gerun dihati. Memang x berselera nak mandi gayanya. Lagi plak memang kita dah tahu, tasik tu dah banyak makan korban, dan yang ajaibnya ramai je yang mandi kat situ


Harap-harap dalam tahun ni aku dapat lengkapkan trip tok mangrove plak. Fewh banyak betul plan nak kene buat dalam tahun ni. Harap2 jadual kelas x kacau sangat kesemua plan yang aku dah buat. Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Comments

Popular posts from this blog

Minggu BZ wat ASGMNT (16DEC-27DEC 2013)

Da lame x update